donderdag 1 september 2016

De 16 punten van Alternatief Rechts

De volgende 16 punten kunnen worden beschouwd als een Alt-Rechts manifest. Credit voor Engels origineel naar @voxday.

1. Alt Rechts is een politiek rechtse stroming in zowel de Amerikaanse als de Europese zin van het woord. Socialisten zijn niet Alt Rechts. Progressieven zijn niet Alt Rechts. Liberalen zijn niet Alt Rechts. Communisten, Marxisten, cultureel marxisten en neoconservatieven zijn niet Alt Rechts.

2. Alt Rechts is een ALTERNATIEF voor de gangbare conservatieve beweging in de VS die nominaal beschreven wordt door Russel Kirk's 10 Conservatieve Principes, maar in werkelijkheid is vervallen tot progressivisme. Het is ook een alternatief op libertarisme.

3. Alt Rechts is geen defensieve houding en verwerpt het concept van nobele en principiële ondergang. Het is een vooruitdenkende, offensieve filosofie in elke betekenis van het woord. Alt Rechts gelooft in overwinning door volharding en in harmonie te blijven met wetenschap, realiteit, culturele traditie en de lessen die de geschiedenis ons leert.

4. Alt Rechts gelooft dat de Westerse beschaving het toppunt van menselijke vooruitgang is en ondersteunt diens drie fundamentele pilaren: Christendom, de Europese naties, en de Grieks-Romeinse nalatenschap.

5. Alt Rechts is openlijk en toegewijd nationalististisch. Het steunt alle nationalismen en het recht van alle naties om te bestaan, homogeen en onvervalst door invasie en immigratie van buitenaf.

6. Alt Rechts is anti-globalistisch. Het is tegen alle groepen die werken voor globalistische ideeën of globalistische doeleinden.

7. Alt Rechts is anti-gelijkheid. Het verwerpt het geloof in gelijkheid om dezelfde reden dat het geloof in eenhoorns en kabouters verwerpt, aangezien menselijke gelijkheid niet bestaat in enig waarneembare wetenschappelijke, wettelijke, materiële, intellectuele, sexuele, of spirituele vorm.

8. Alt Rechts is wetenschappelijk onderlegd. Het neemt de conclusies van de wetenschappelijke methode voor waar aan, maar begrijpt dat a) deze conclusies aan voortschrijdend inzicht onderhevig zijn, b) dat wetenschap als vakgebied gevoelig is voor corruptie, en c) dat de zogenoemde wetenschappelijke consensus niet gebaseerd is op wetenschappelijke resultaten maar op democratie, en is om die reden intrinsiek onwetenschappelijk.

9. Alt Rechts gelooft dat Identiteit > Cultuur > Politiek.

10. Alt Rechts is tegen regering of overheersing van enige inheemse etnische groepering door een andere, in het bijzonder in de soevereine thuislanden van de overheerste volkeren. Alt Rechts is tegen niet-inheemse ethnische groepen die overdadige invloed krijgen in een samenleving door nepotisme, tribalisme, of enig ander middel.

11. Alt Rechts begrijpt dat Diversiteit + Nabijheid = Oorlog.

12. Alt Rechts hecht geen belang aan jouw mening over Alt Rechts.

13. Alt Rechts verwerpt internationale vrijhandel en de vrije beweging van volkeren die vereist is voor vrije handel. De voordelen van intranationale vrije handel zijn geen bewijs voor voordelen van internationale vrije handel.

14. Alt Rechts gelooft dat we het voortbestaan van blanke mensen en een toekomst voor blanke kinderen moeten veiligstellen.

15. Alt Rechts gelooft niet in de algehele suprematie van enig ras, natie, volk, of ondersoort. Elk ras, natie, volk, en menselijke ondersoort heeft zijn eigen unieke krachten en zwaktes, en bezit het soevereine recht om ongestoord te wonen in de inheemse cultuur waar het de voorkeur aan geeft.

16. Alt Rechts is een filosofie die vrede tussen naties waardeert, en is tegen oorlogen die de waarden van één natie aan een andere oplegt, net als pogingen om individuele naties uit te roeien door oorlog, genocide, immigratie, of genetische assimilatie.

Samengevat: Alt Rechts is een Westerse ideologie die gelooft in wetenschap, geschiedenis, realiteit, en het recht van een genetische natie om te bestaan en zichzelf te regeren naar eigen belangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten